fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Buitenschoolse opvang De Strandhut

Buitenschoolse opvang (BSO) - De Strandhut

Voor- /naschoolse en vakantieopvang op CBS De Schelp

Op CBS De Schelp kunt u gebruik maken van de opvang van ‘Kivido’.  De BSO zit inpandig bij CBS De Schelp en heeft de beschikking over een eigen lokaal. Verder kan de BSO ook gebruik maken van bijvoorbeeld het gymlokaal en het schoolplein. 

Kivido is verantwoordelijk voor plaatsing en opvang van uw kind(eren). Indien u belangstelling heeft, kunt u contact met hen opnemen via tel: 0186 - 620342. U kunt ook een kijkje nemen op www.kivido.nl.. Een informatiefolder is bij de conciërge en de directeur te verkrijgen. 

U kunt uw kind vanaf 07.00 uur ‘s morgens brengen. De pedagogisch medewerkers van Kivido zullen er voor zorgen dat uw kind op tijd in de klas is. Aan het einde van de schooldag wordt uw kind weer opgehaald. Lekker uitblazen na een intensieve lesdag. Limonade met fruit erbij, en even hun verhaal doen, stoom afblazen, of zich juist even lekker ontspannen; het kan allemaal!  De BSO is tot 18:30 uur geopend. 

Kijk eens op facebook van Kivido voor een indruk van alle activiteiten die met de kinderen worden ondernomen. 

De BSO verzorgt ook vakantieopvang. In de schoolvakanties worden door Kivido allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Er is ook opvang geregeld bij studiedagen van de school.