van Peuter naar Kleuterochtenden

Van Peuter naar Kleuterochtenden

Voor schooljaar 2022-2023 hebben we de onderstaande 'van peuter naar kleuterochtenden' gepland:

• vrijdagochtend 14 oktober 2022
  • woensdagochtend 16 november 2022
  • woensdagochtend 22 maart 2023
Vanaf 11:00 uur worden de peuters met hun ouders/verzorgers van harte welkom geheten door de leerlingen van de Kidsraad. Rond 11:30 uur start de rondleiding onder leiding van Helma Heesterman. Tijdens deze open ochtenden ligt er ook een informatiepakket van de school klaar. Ook is het mogelijk om na de open ochtend nog een afspraak te maken voor een gesprek.

U hoeft zich niet aan te melden voor deze 'van peuter naar kleuterochtend'. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: deschelp@csgdewaard.nl

We heten u van harte welkom!

Voor een privé rondleiding kunt u telefonisch contact opnemen met de school, een mailtje sturen of het contactformulier op deze website invullen.
deschelp@csgdewaard.nl