fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
10
mei

E-waste race groep 8

De E-waste Race is een wedstrijd tussen  10 scholen in de Hoeksche Waard om zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt op te halen. Tijdens de E-waste Race kunnen buurtbewoners hun rondslingerende elektronisch afval aanmelden op de website. www. ewasterace.nl

Groep 8 doet mee aan deze E-waste race van maandag 13 mei -  6 juni. Wilt u ons helpen om de winnaar van deze race te worden?

Als u oude elektronica heeft, kunt u dit aanmelden  op de website www. ewasterace.nl. Kiest u dan wel voor De Schelp.  De elektronica moet in een kliko passen.

U kunt ervoor kiezen om het door de kinderen op te laten halen, maar mee naar school nemen mag ook. Wilt u het dan afgeven bij groep 8,  dan gooien wij het in de daarvoor bestemde rode kliko’s. Alleen geregistreerde elektronica telt mee. Er mag geen bedrijfsafval worden aangeboden. Cd’s , batterijen, lampen, boilers e.d. mogen niet.

Wij zullen u elke week op de hoogte houden hoeveel punten we al hebben.

De wedstrijd gaat maandagmiddag 13 mei om 15.00 uur van start, dus graag vanaf dat moment aanmelden, want dan tellen de punten pas mee. Op 6 juni  om 10.00 uur precies stopt de wedstrijd.

Namens groep 8 alvast bedankt voor uw hulp.  

Deze informatie delen op facebook,twitter, instagram vinden wij helemaal top!