fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
28
januari

Vacature: Penningmeester ouderraad!

GEZOCHT: PENNINGMEESTER voor de Ouderraad

Ben jij die betrokken ouder met boekhouderstalenten en lijkt het je leuk om de schoolactiviteiten mede te  organiseren? Dan nodigen we je uit om ons als ouderraad te komen versterken. Met ingang van het nieuwe  schooljaar zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.  

Algemene informatie  

De ouderraad bestaat uit een groep ouders en een leerkracht die het onderwijsteam ondersteunen tijdens de  voorbereiding en het uitvoeren van activiteiten, zoals sinterklaas, Kerst, Pasen, schoolfotograaf, seizoenstafels in  de school, sportdag etc. Ook beheert de ouderraad de jaarlijkse ouderbijdrage. Deze wordt besteed aan  activiteiten en soms aan aanvullende (leer)middelen.  

Verwachting  

Als lid van de ouderraad ben je een enthousiaste ouder die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan  het (mede) organiseren van activiteiten en daarin wil meedenken met de school. Dit voor de periode van 2 jaar met een verlengmogelijkheid van nogmaals 2 jaar. De ouderraad vergadert circa 4 keer per schooljaar in de  avonduren. De leerkrachten worden tijdens de vergaderingen vertegenwoordigd door Annemieke van der Endt.  

Praktische taken: 

- Opstellen begroting nieuw schooljaar, afsluiten begroting vorig schooljaar 

- Opvolgen, bijhouden en uitvoeren van betalingen e.d. 

- Opvolgen bankrekening 

- Innen van de vrijwillige ouderbijdrage, bijhouden wie er betaald heeft 

Andere verwachtingen: 

- Aanwezigheid bij onze vergaderingen en bij bepaalde activiteiten 

- Kennis van Excel. 

- Start: schooljaar 2024/2025 (of bij voorkeur eerder) 

Interesse  

Als je interesse hebt om ons als ouderraad te versterken of meer informatie wilt over de vacatures, stuur dan een  bericht naar or.deschelp@csgdewaard.nl

Wij kijken uit naar je reactie, want wij kunnen je hulp goed gebruiken!  

Hartelijke groet, 

Ouderraad C.B.S. de Schelp,