fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
15
oktober

Afscheid juf Ineke Kooijman

Op 20 oktober gaat juf Ineke Kooijman met pensioen. Met het team hebben we op donderdag 14 oktober met een gezellig etentje afscheid van haar genomen.

Op vrijdag 15 oktober hebben alle kinderen en ouders op school afscheid van haar genomen.

Juf Ineke Kooijman is in 1975 als kleuterjuf begonnen op kleuterschool De Ringeling in Puttershoek. Toen haar gezin werd uitgebreid met vier kinderen is ze zich fulltime gaan richten op haar gezin. In 1999 heeft ze de draad weer opgepakt en is zij op De Wegwijzer in Piershil van start gegaan. Daar heeft ze 8 jaar gewerkt en in 2007 is ze bij ons op De Schelp komen werken. Totaal is ze 33 jaar werkzaam in het onderwijs geweest en al die jaren had ze een grote passie voor het werken met kleuters! Ondanks dat ze nu mag gaan genieten van haar welverdiende pensioen, heeft ze al aangegeven dat ze graag komt invallen of extra ondersteunen bij de kleuters op De Schelp. Ook van haar hoeven we dus toch niet helemaal afscheid te nemen:)


Lieve ouders,
Voor mij is het tijd om afscheid te nemen van De Schelp.
Wat zal dat wennen zijn!
Ik ga De Schelp met haar gezellige en enthousiaste leerkrachten vast erg missen, maar de kinderen nog het allermeest en met name de kleuters natuurlijk. Hun vrolijke snoetjes, hun plezier in het spel, hun zin om iets nieuws te leren, voor mij was het een feestje.
Af en toe zal ik nog invallen en er is genoeg vrijwilligerswerk te doen.
Ik heb zin in een leven zonder werkdruk, daar kijk ik nu naar uit. Ook naar meer tijd voor mijn familie en vrienden en voor mijn 2 kleinkindjes waar ik ook super blij van word.
Ik dank u voor het vertrouwen in mij en dat ik juf mocht zijn van jullie kinderen.
Ik heb van ze genoten!

Een lieve groet, Ineke Kooijman

P.S. Hartelijk dank ouders, kinderen en collega's voor het geweldige afscheidsfeest!
Ik voel mij erg verwend.