fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
16
juli

Superfeestdag voor het Team!

Op vrijdag 9 juli was het dan zover. Het was een prachtige zonnige dag. In de ochtend werd het plein gezellig versierd met vlaggetjes. Juf Anneke van Bleek werd door collega's opgehaald met een prachtig versierd busje. Toen ze op het schoolplein arriveerde stond iedereen haar buiten op te wachten. Ze werd gezellig onthaald. Verwend met een kookboek en nog veel meer leuks kreeg ze te horen dat het vandaag Juf Anneke-dag was. Wat een leuke verrassing. Alle kinderen gingen die ochtend in de klas met hun juf of meester feest vieren. Alle juffen, de meester en de conciërge werden daarnaast ook weer super verwend. Juf Anneke trakteerde iedereen op een heerlijk ijsje. 

In de middag was het feest voor het Team zeker nog niet afgelopen. Juf Karin van den Berg was hier ook bij, want het was ook haar afscheidsfeestje. Er was een lekkere lunch op school en in de middag was er een hilarische activiteit. Iedereen werd in groepen opgesloten in de klaslokalen en speelde het spel Escape-Room. Samenwerken was hier het motto. Gelukkig kan het Team dat heel goed. Er werd behoorlijk wat afgelachen.

Daarna ging het Team het diner voor elkaar verzorgen. In drie groepen werd er gezorgd voor het voorgerecht, het hoofdgerecht en het toetje. Tussen de gerechten door werden de collega's Karin van den Berg en Anneke van Bleek in het zonnetje gezet. Er werd op een bijzondere manier afscheid van elkaar genomen. Afscheid, niet gemakkelijk zoals bleek. Gelukkig hebben de collega's aangegeven graag in contact te blijven en langs te willen komen.

Het bleef nog erg lang heel gezellig. Wat een fantastisch Team is het toch! Niemand wil eigenlijk echt weg hier...