fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
28
januari

De eerste online les aan de kleuters is een feit!

De eerste online les aan de kleuters is een feit!
Vanaf vandaag is er voor de kleuters ook een paar keer per week een online contact-en lesmoment via google meet, zodat alle kinderen met elkaar en de juf kunnen praten. Nu de school al zolang dicht is, werd de behoefte om 'live' contact te hebben steeds groter. Voor de kinderen, maar ook voor de juffen. Na deze eerste online les, kunnen we zeker zeggen dat dit een schot in de roos is!
 
De afgelopen weken hebben de kleuters natuurlijk niet stil gezeten, want net als de kinderen van groep 3 t/m 8 ontvangen zij ook thuisonderwijs. Elke dag ontvangen ze twee filmpjes van de juf. De ene keer met een voorleesverhaal en de andere keer met een opdracht die ze thuis kunnen gaan maken. Naast deze opdrachten ontvangen de ouders een link naar de yurlzpagina van de school, waarop het thema en de bijbehorende doelen staan vermeld. Op deze yurlzpagina vinden de ouders reken-taal en beweegactiviteiten bij de doelen. De kinderen gaan er hard mee aan de slag en sturen vol trots foto's van hun gemaakte opdrachten.
En nu dus ook de online lessen, maar.... het kan natuurlijk niet tippen aan het echte onderwijs op school, dus we hopen dat we op 9 februari alle kinderen weer op school mogen verwelkomen!