fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
9
september

Meet the parents

Meet the parents

Op woensdag 9 september was de eerste "Meet the parents" bijeenkomst.
Op de ouderavond over Ouderbetrokkenheid in januari dit jaar, kwam onder andere naar voren dat een aantal ouders graag wat meer met elkaar in contact zouden willen komen. Dit ging met name over nieuwe ouders van zowel kleuters als van kinderen in hogere groepen, die door bijvoorbeeld een verhuizing nieuw bij ons op school zijn. Ze zouden graag van elkaar willen horen hoe dingen geregeld zijn op onze school, ideeen uit willen wisselen etc.
 
Woensdag was het zover. Een aantal ouders kwam naar het schoolplein om met elkaar kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Aan de jonge kinderen die nog niet op school zitten was ook gedacht; er was limonade, fruit en speelgoed. Er werd met elkaar gesproken over de kinderen, het reilen en zeilen in de groepen, werk, vakantie en uiteraard ook over de Corona maatregelen. 
Het was fijn om elkaar even iets langer dan normaal bij het hek van het schoolplein te zien en spreken. De volgende "Meet the parents"is op woensdag 7 oktober. U bent van harte welkom!