fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
26
maart

Aanmelden en inschrijven nieuwe leerlingen

Wat nu?

Uw kind is bijna vier en u bent op zoek naar een school voor uw kind, maar de scholen zijn gesloten.

Dit is geen probleem. U kunt altijd telefonisch of middels het contactformulier op onze website, contact met ons opnemen, zodat we informatie over onze school kunnen geven. Ook is het mogelijk om uw kind in te schrijven, wij zullen er dan voor zorgen dat het inschrijvingsformulier bij u terechtkomt.

Een rondleiding en kennismakingsgesprek zullen we plannen zodra de scholen weer open zijn.  Op onze website en op Facebook krijgt u ook al een impressie hoe wij ons onderwijs vormgeven. 

Op vrijdag 15 mei 2020 is onze eerstvolgende 'van peuter naar kleuterochtend' gepland. We weten nu nog niet of deze kan doorgaan, maar we houden u hiervan op de hoogte.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op:

078-6761661

deschelp@csgdewaard.nl

Facebook: https://www.facebook.com/deschelpputtershoek/

Hieronder ziet u een impressie van ons thuisonderwijs aan de kleuters. Elke dag ontvangen de kinderen een filmpje van de juffen met een opdracht of een voorleesverhaal. Daarna gaan de kinderen hard aan het werk met de opdracht en andere suggesties die de ouders op de Schelp Yurlspagina kunnen vinden. Als de kinderen klaar zijn laten ze vol trots hun werkjes zien in de groepsapp.

De juffen missen de kinderen enorm, maar zijn heel blij dat ze zoveel foto's en lieve berichtjes van de kinderen krijgen.