U bent hier:

Home | Onze groepen | Groep 4

Hier kunt u van alles lezen over groep 4!

 

Juffenfeest

Groot feest op school, want alle juffen zijn jarig! Nadat de juffen waren verwend, hebben we bingo gespeeld met voor iedereen een kleine prijs. Daarna hebben we cake versierd, gedobbeld voor chips en een feesthoed voor de juf gemaakt. Een feestelijke ochtend! 

Schoolreis

We zijn 23 mei op schoolreis naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest. Een kleine inmpressie van deze leuke dag. 

Op bezoek bij de boer

In mei gingen we op bezoek bij een boer die appels en peren teelt. We hebben gezien hoe de vruchten groeien, gesorteerd en gewogen. 

Spreekbeurt 

Workshop textiel

Vrijdagochtend hebben we geknutseld aan een raamvanger tijdens een workshop textiel. Het was een hele leuke en leerzame ochtend met prachtige creaties. 

'Keith Haring'

Als afsluiter van de kunstweken heeft groep 4 samen met groep 3 zich gedragen als een echte straatkunstenaar. A la Keith Harin hebben we getekend op het schoolplein. 

Theatervoorstelling

Op 9 maart was het eindelijk zo ver! We mochten een heuse theatervoorstelling bijwonen. Het verhaal ging over een ezel, een wezel en een vlo die een spannend avontuur beleven om zo als held te worden verkozen. 

Diplomazwemmen

Een aantal leerlingen mochten deze week diploma zwemmen.
Gefeliciteerd met jullie diploma!!

  

Samenwerken

Regelmatig werken we samen aan de opdrachten in de klas.

  

Spellencircuit

Op 25 november hebben we een spellencircuit gevolgd in de klas. We hebben kruidnoten gebakken, sintganzenbord gespeeld, pieten getekend en geknutseld.

  

Herfstpad

Op 20 september zijn we met de klas op herfstpad gegaan. Wat hebben we veel gezien en beleefd. Paddenstoelen gevonden, vogels gespot en kleine insecten gezien.