U bent hier:

Home | Kangoeroeklas

 

download.php.jpg

Klik op de afbeelding om de gids te kunnen lezen.

 

 

De regionale bovenschoolse Kangoeroeklas

Ook in het komende schooljaar wordt binnen de Christelijke Scholengroep De Waard een regionale plusklas gevormd, genaamd ‘De Kangoeroeklas’. In deze klas wordt onderwijs verzorgd aan  hoogbegaafde leerlingen Deze kinderen denken anders, leren anders, redeneren anders. Naast uitdaging op cognitief gebied, aangeboden op de basisschool, hebben hoogbegaafde leerlingen behoefte aan contacten met ontwikkelingsgelijken. In de Kangoeroeklas wordt aan deze behoefte tegemoet gekomen. 

 

Kangoeroeklas Puttershoek

De kangoeroeklas die eerst in Strijen werd gehouden, is in het schooljaar 2015-2016 verhuisd naar CBS “De Schelp” in Puttershoek. We voelen ons daar zeer welkom! En ook al is het lokaal kleiner dan we gewend waren, de sfeer is nog steeds superfijn in de groep. De ruimte daagt ons des te meer uit om goed na te denken hoe we iets moeten organiseren. En hoe je het beste uit een situatie kan halen. Zeer leerzaam dus!! We hopen er met elkaar een goede tijd van te gaan maken waarbij  we dingen leren die ons uiteindelijk kunnen helpen om te worden…………..wie we willen zijn!

Uitspraak van een kind:

“Al moet ik naar school voel ik me stom behalve op dinsdag want dan ga ik naar de kangoeroeklas want daar leer je dingen zoals doorzetten & samenwerken”.

Zet het u als ouder aan het denken en/of heeft u vragen dan kunt u altijd mailen naar:

w.oudijk@csgdewaard.nl of m.pegels@csgdewaard.nl